Åbningtider i julen.
Fre. 20-12 10-18
Lør. 21-12 09-13
søn. 22-12 10-16
man. 23-12 10-16
24-12 lukket
25-12 lukket
26-12 lukket
fre. 27-12 10-18
Lør. 28-12 09-13
søn. lukket
man. 30-12 10-16
tirs. 31-12 10-12
1-1 lukket
Emmentaller og AppenzelleR, smeltes sammen i skøn forening.
Server med brød evt. lidt små Kartofler og cornichoner til.
Ingredienser.
Fremgangsmåde.
Bland osten med hvidvinen og lad den trække i 2 timer.
Gnid fonduegryden med hvidløget og rør maizenaen med Kirch. Kom al den revne ost i en gryde sammen med vinen og citronsaften og smelt under omrøring.
Tilsæt det omrørte maizena, og kog fonduen tyktflydende
under omrøring. Krydr med peber og muskatnød.
Hold fonduen varm over en rechaud, mens der dyppes...